Archive for November, 2010

Inte riktigt än kanske i alla delar av landet. Men det ser ut enligt en del att bli den kallaste vintern på 1000 år. Den enda klena trösten är att det har varit kallare förr. Viket förstås inte hjälper speciellt mycket när man tänker efter.

Tid

Accessoarer i alla dess former har sedan lång tid tillbaks varit en mycket viktig del av våra liv och vår vardag. Behovet av att känna sig fin och exklusiv har alltid funnits. Klockor och då i form av armbandsur har alltid varit dominerande inom denna kategori. Anledningarna till det är många, inte minst att de fyller en mycket viktig funktion. Förutom det faktum att klockor och armbandsur ofta är vackra och ger ett exklusivt intryck fyller de även funktionen att berätta vilken tid på dagen det är.

Det skulle inte vara en överdrift att säga att nästintill varje vuxen eller halvvuxen människa dagligen använder klockor. Inte bara i form av armbandsur utan även på mobiltelefonen och liknande. Vi är beroende av klockor, för att vårt samhälle ska fungera problemfritt. För att vi ska komma upp på morgonen, komma i tid till skola och jobb och komma hem i tid.